martineandersenn -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Den siste dagen i åretHei kjære! Har vært lite lyd fra meg de to siste dagene, kjørte til hytta i går og her funker nesten ikke nettet hvis mer enn en person bruker det om gangen! Super irriterende, men det er jo sånn det skal være, ikke sant? Dagen i går fløy vare bort hadde så vondt i hode at jeg lå i sengen hele fire timer etter at jeg våknet og prøvde og sovne igjen. Klarte selvsagt ikke å sovne, så da Vida ringte meg og sporte om vi skulle gå en tur kjente jeg med en gang at det var deilig å gå seg en tur! Etter å ha gått rundt to timer så skulle vi kjøre til hytta, det tok vel rundt to timer å komme seg hit. Var på det tidspunktet veldig sliten, så tenkte det var like greit å slappe av med en film! Derfor så jeg de to førte Harry Potter filmene! I dag fortsatte jeg med film tre og fire, haha jeg er helt hektet. Ellers har jeg bare kost meg med familien i dag, noe jeg skal gjøre resten av dagen. Så prates jeg mener selvsagt så blogges vi når jeg kommer hjem igjen?
Håper alle sammen nyter denne siste dagen i året like mye som jeg gjøre! Så må jeg bare ønske alle godt nyttår! Er det noen av dere som har skrevet nyttårsforsetter, jeg vil gjerne høre de! Selv er ett av mine å opprettholde snittet mitt på skolen, tenker at jeg dropper de andre ''vanlige'' som jeg alltid gir opp etter en uke.

 • Wants from nelly  Noen av dere som har vært inne og sett på salget til nelly eller? La megomformulere det spørsmålet, noen som ikke har vært og sett på salget til nelly!? Hver gang jeg handler på nelly ser jeg kun på kjoler og sko, men i det siste har jeg sett så utrolig mye annet fint fe har! Masse lekkert undertøy, fine gensere oh bukser som er billig og bra! Jeg har funnet frem 15 kjoler jeg synes var råstilig. Selv har jeg lyst til å klikke hjem alt sammen, er jo så billig at man ikke blir ranet heller! Skal i hvertfall bestill skinnskjørtet og toppen på bilde nr 3! Den var jo bare dritkul, får se om jeg ikke bestiller noe mer også. Har linket direkte til kjolene.

  Svart kjole nr1 / paljettkjole nr 2 / skinn nr 3

  Blå paljettkjole nr4 / Gullkjole nr5 / Blondekjole nr6

  Svart paljettkjole nr7 / Blå kjole nr8 / Rød kjole nr 9 

  Hvit blondekjole nr10 / lyserosa peplumkjole nr 11 / Rosa peplumkjole nr12  Orange blondekjole nr13 / Blå aftenkjole nr14 / Svart kjole nr15

 • Rolig søndag  Kjenner det er sikklig deilig med søndag nå! Selv om jula handler om å slappe av så er det alltid litt ekstra godt på søndager og se film etter film og bare la være å tenke så mye. Store deler av dagen min har gått til å se på glee. Har alltid hatt lyst til å begynne å se på det, men for meg aldri til og begynne å se på en ny tv-serie. Så nå har list over filmer og serier jeg vil se begynt og hop eseg opp, jeg velger faktisk bevisst og se på keeping up with the kardashian, 90210 og sex and the city for tiende gang bare fordi jeg vet at jeg synes det er morsomt. Har slitt med å få på internett siden i går kveld, det har heldigvis begynt og fungere igjen. Har planer om å legge meg i badekaret om en liten stund, vare koble ordentlig ut i par timer med en god bok og en kopp med te. Har begynt og spille inn en videoblogg, men minnekortet er bare 4GB, så på mandag skal jeg løpe og stille meg utenfor elkjøp med en gang det åpner! I går kveld laget jeg en ordentlig god hjemmelaget skrubb som jeg kan tips der om senere?  Bilde av Ingeborg og meg fra Tromsøturen vår i november! 

  Nå har jeg tenkt og sett meg ned og game swords and sandals 2, haha. Det er et internett spill jeg og søstren min oppdaget når vi var små! Da skjønte jeg nesten ingenting, men nå synes jeg det er så morsomt selv om det er sykt dårlig graffikk og veldig urealistisk!  Skal også ringe Louise og høre om hun trenger noe hjelp til å pakke, for hun flytter nemlig til Senja på fredag! Blir veldig trist at den beste vennen min i seks år skal flytte nå, men skal være flink og besøke henne! Gode venner er virkelig gull verdt. Vi skal nemlig dra tilbake til hytta i morgen så har ikke så god tid til å være sammen. Hytta vår ligger i Bø, det er bar en og en halv time unna så må vurdere om jeg skal feire nyttårsaften der eller om jeg skal feire sammen med vennene mine! I morgen skal vi i allfall stoppe på Sortland så får jeg kjøpt de selskinnskoene jeg har siklet over i flere uker!

 • Bildedryss  Som lovet så er det noen bilder fra juls på hytta!

 • God morgen!  Hei alle sammen! Våknet for en knapp halv tome side når Louise ringte og lurte på om jeg ville være med til sentrum eller som vi kaller det nesse. Er enda ikke helt sikker på om jeg gidder, sitter og spiser frokost nå og må dusje, sminke meg og gå til nesse. Siden alt sammen stenger klokken tre så tror jeg ikke egentlig det er vits å dra. Er enda ganske trøtt og sliten. I nuet sitter jeg og ser på keeping up with the kardashian og spiser stekte nudler, alltid like sunn. Men nå må jeg virkelig få fingeren ut av ræva og bestemme om jeg skal dra eller ikke. Tror jeg må hvie på trynet uannsett hvis det skal bli noen bloggbilder til dere senere, skal prøve og være en flink blogger fra nå av!
 • Long time no see  Hei hjerter! Lenge siden jeg har blogget nå, men med oppfordring av en vennine som mener at jeg bør bli flinkere til å oppdatere bloggen min så tenker jeg å prøve litt til. Adventstiden har gått fort avgårde i år og plutselig var det jo jul! Julaften var kjempe koselig, vi feiret jul på hytta vår i Bø. Jeg tror det er første gang vi feiret jul uten å ha gjester på besøk, det var kun meg, mamma, Victoria, Benedicte og Ivan. I år hadde jeg og venninene våre valgt og legge litt ekstra i julegavene ti lhverandere og ikke bare kjøpe noe drit vi fant. Selv ble jeg så fornøyd med alt jeg har fått! For øyeblikket er jeg hjemm og mamma og Ivan ble igjen på hytta. De kommer sikkert hjem ett par dager før nyttårsaften. I år skal jeg og venninene mine feire sammen, skulle egentlig til faren min i dag, men han er i 50års dag. Vi valgte derfor og bli hjemme fordi det ble så mye reising fram og tilbake bare for å være der i to-tre dager. Søstren min skal uansett reise ned til Ålesund 2 januar og det blir veldig slitsomt og reise så mye bare på et par dager. Uannsett så tenkte jeg at jeg kunne lage en videoblogg! Har dere noen ønsker? En julegavevideo, romvideo eller sminkevideo? Er det noen av dere som har noen tips til redigeringsprogram som er gratis?

     Haha for et grusomt bilde! Skal vise dere felere bilder senere. God jul vidre til dere alle!

 • Everyday life  Hei! Kom hjem fra skolen for en times tid siden. Har fått gjort unna litt lekser og spist middag, og skal til å legge meg. Har hatt så lite energi i det siste og vært veldig søvnig. Jeg har jo også ganske mye lekser, men heldigvis har vi et lite pust i bakken før vi begynner med skriveøkter på onsdag i neste uka. Vi har TO skriveøkter på EN dag! Mine to verste fag i tillegg, engelsk og nynorsk, kan ikke si at jeg direkte gleder meg. Julestemningen er forsåvidt på topp, og jeg har fått unnagjort alle julegavene i god tid. Har bare pappa sin igjen som jeg skal bestille i dag, tenker også å kjøpe en liten ekstra ting til mamma. Selv så har mamma bedt meg om ønskelista i flere uker, men jeg vet rett og slett ikke hva jeg ønsker meg i år. Føler jeg virkelig er heldig å har det meste som jeg trenger.

   
 • Perfekt søndag  Dyner, film, restegodteri fra lørdag, musikk, slaske klær og sitte inne hele dagen. Etter min mening er dette den perfekte beskrivelsen på en søndag. Forrige helg da jeg var i Tromsø kjøpte jeg meg en samleboks med alle Haryy Potter filmene, hadde aldri sett film 2,7 og 8. Så i løpet av denne uken har jeg sett alle åtte filmene,ble nettopp ferdig med den siste filmen og ønsker at jeg aldri hadde sett den -bare for å kunne fått se den for første gang på nytt. Jeg må jo være veldig emosjonll ettersom at jeg har begynt å gråte under hver film, nå ønsker jeg meg bare at  J.K Rowling kunne skrevet ti bøker til. Det er greien til oss mennesker, vi vil alltid ha mer vi blir aldri helt fornøyd. En annen ting jeg har oppdaget med meg selv er at jeg elsker fantesy filmer type Harry Potter, Hunger games og Avatar. Ikke sånne teite slosse filmer, men bare helt magiske filmer som disse. Hver gang jeg ser en sånn film ønsker jeg meg at det skjer i virkeligheten, men hvem vet kanskje det faktisk er hekser og trollmenn der ute? Hvis ingen vet kan det jo være, er lov å håpe iallefall..

  Måtte selvsagt gjøre det til en perfekt filmopplevelse


   
  Per sier hei!

   

  Vet at kvaliteten på bildene ikke er så veldig bra, prøver enda å lære meg om innstilingene til kameraet!

 • Serie anbefaling; Girls  I dag tenkte jeg at jeg skulle vise der en serie jeg oppdaget i forige uke! På skolebiboliteket vårt har de et stort utvalg av filmer og tv-serier. Hvis dere er som meg kommer dere til å elske denne. Girls ligner litt på Sex and the city og har også halvtimers episoder. Fire jenter bor i New York og tester sine egene grenser når det gjelder gutter, venner og familie. Hovedpersonen Hanna har bodd i NY i to år og hatt praksis i en av de mange forlagene i byen, da foreldrene kommer på besøk har de fått nok av å forsørge henne og de dyre vanene hennes. Hun søker da trøst i den beste og eldste venninen hun har, Marnie er en god og snill jente som alltid skal følge reglene, hun er ikke lengere forelsket i kjæresten hun har hatt i over 4år, men føler seg presset til å holde forholdet i live. Hun blir mer og mer presset av Hanna økonomisk som så og si lever av henne, og flytter da inn sammen med deres felles venniner Shoshanna og Jessa. 
 • Les mer i arkivet Desember 2013 November 2013

  martineandersenn

  Hei! Jeg heter Martine Andersen, er 15 år og bor en liten plass i Nordland. Bloggen min inneholder hverdagen min, anbefalinger, innkjøp og tankene mine. Håper du liker bloggen min. Kan kontaktes på martine-an@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Desember 2013 November 2013

  Siste innlegg


  Den siste dagen i året Wants from nelly Rolig søndag Bildedryss God morgen! Long time no see Everyday life Perfekt søndag Serie anbefaling; Girls a dream come true

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits