martineandersenn -
Forside Add meg Om meg Kontakt

166 days until summerSkolen i dag var virkelig ikke så ille som jeg hadde sett for meg, vi skal velge fag som vi vil ha i andre klassen til fredag og skal derfor ha opplysningsmøter denne uken. Fikk vite litt om markedsføring, rettslære, entreprenørskap og bedriftsledelse  og så skal vi få litt info om psykologi og R1-matte i morgen tror jeg så er resten av fagene på onsdag. Har letet overalt etter rådgiveren i dag, fikk tilslutt beskjed om at hun var gått hjem og dette svaret fikk jeg fjerde gang jeg sporte etter henne! Ellers fikk jeg gått tilbake til ungdomsskolen og spurt noen av de gamle lærerene mine om et annbefalingsbrev, har også spurt kontaktlæreren min. Er forresten sykt trøtt, hele den onde sirkelen strtet på fredag. Jeg hadde gått å lagt meg tidlig rundt ellve halv tolv tiden tidligere hadde jeg sett på film og tent et duftlys derfor kom mamma inn rundt ett-tiden om natten. Da våknet jeg jo selvfølgelig og sto opp lagde meg mat, så på film og begynt å rrense fjeset! På lørdagen var jeg på tur til å gå i veggen får jeg hadde sovnet rundt halv fem tiden på natten og våknet rund ett, tror dere jeg klarte og sovne til klokken var tolv-ett? NEI. Sovnet rundt halv fem tiden den natten og våknet på søndag rundt samme tid som jeg gjorde på lørdag, derfor lå jeg i FEM timer i natt og vridde meg rundt å prøvde å få sove. Lyktes jeg? NEI. Sovnet ikke før den nærmet seg halv seks, og da skulle jeg opp om to timer, hadde forsøkt alt lagt meg på sofaen gått på do TRE ganger og byttet sovestillign minst 95ganger. For å bryte ut av denne onde sirkelen skal jeg klare å holde meg våken og ikke powernappe (uansett hvor mye jeg vil) og få legt meg tidlig!Tok bildene i morges rett etter at jeg sminket meg så ser i allefall litt levende ut! Tenkte jeg bare skulle si at jeg ser ofte innom bloggene til dere som kommenterer og dere er så søte

 

 • DIY memories in a jar  Hei, endelig ville kamera smarbeide med meg det viste seg at jeg hadde tykket på en knapp helt framme med linsa når jeg skulle ta bilder som var blurry og bare glemt å stille den tilbake! Men tilbake til det som innlegget skulle handle om! Som mange andre tenker jeg at hvert år skal jeg lage en memory jar, i år tok jeg meg tiden til å gjøre det også tenkte jeg at jeg kunne lage en step by step innlegg slik at dere også kan gjøre det! Konseptet med en memory jar er at du skriver ned hver positive og ting som har fått deg til å smile og legger det ned i glasset, på slutten av 2014 åpner du glasset og ser igjennom alle lappene! 

  Du trenger et glass det jeg har brukt har det tidligere vært minimais i, så det trenger ikke å være noe fancye greier. Du trenger også lim, en penn, papir og pynt som du vil pynt glasset med!
  Jeg tok oppi noen papp blomster som er kjøpt på nille og hadde nederst i glasset
  Mettalstangtingsen jeg har rundt glasset har jeg klipt av fra pynt til en lysholder, den kjøpte jeg på blackdesign tror jeg? Det var iallefall bare å knyte de sammen og legge den på glasset

  Klipp av en bit papir som er tilpasset størrelsen på glasset, så gjør du det sammen med pynten du vil ha rundt. Silketråden jeg har er kjøpt på nille til ca 40kr.


  Lim det fast i glasset. Husk å bruk mye lim slik at det holder seg, bruk gjerne super lim eller en limpistol.  Så bare skriv ned det som har gjort deg glad og legg i glasset! Noe som har fått meg til å smile igjennom hele januar er tanken på at om åtte månder reiser jeg på utveksling!


  Og slik ble da det ferdige resultatet!

 • Take care of your lips  Om vinteren får jeg bestandig sikkelige tørre og sprukne lepper, det eneste som hjelper meg da er en god leppeskrubb og favoritt lypsylen min! Tenkte jeg skulle anbefale dere leppeskrubben fra lush, jeg kjøpte denne i sommer da vi var på klassetur i Stockhom. Jeg kjøpte en til meg selv i smaken bubblegim (den som er rosa) og en i popcorn til søstren min. Begge luktet og smaket sykt godt og siden jeg var så fornøyd med min tenkte jeg at det var en fin gave!  

  Se så lite jeg har brukt, og denne har jeg brukt ca en gang i uken siden jeg kjøpte den første uka i juni! Den er ufattelig drøy i bruk og koster bare 69kr, den funker gull og den er spiselig så når du har skrubbet leppene slikker du deg bare rundt munnen,haha. Men den smaker serriøst himmelsk, bedre enn godteri. Kan finne på å bruke den bare et par timer etter at jeg skrubbet leppene sist bare fordi den smaker så sinnsykt godt, godtgris her altså! Har bare prøvd denne og popcorn, men de har caramel også den eneste forskjellen er smaken på skrubben.
  Noe som er kjempe positivt med lush at de tester ikke produktene sine på dyr og er med i fighting animal testing, noe som jeg setter stor pris på. Med andre ord så er det ingen dyr som har fått store smerter for at jeg skal dolle meg opp. Papiret du for fra lush er forresten gjenvinnet papir for oss som tenker på kloden.

 • celebrity crush  <<They call it a crush, beacuse that is how you feel when they don't like you back>>

  weheartit/martinea

 • If you never try you never know  Hei alle hjerter der ute som leser bloggen min! Tenkte jeg endelig skulle dele det jeg har gått og hintet til, jeg har søkt på utveksling til høsten, kan dere tro det? Lille meg utenfor trygge kjære lille Norge som jeg elsker så høyt! På onsdag har jeg intervju med #explorius om reise til USA og om et år i England med #EF ! Søkte først England med begge organisasjonene, men fikk pratet med en jente i klassen over om USA, for henne hadde opplevelsen å være i det store USA vært helt mindblowing fantastisk, mens søsteren min som var i England i 2011 har bare skrytt av det! Hun var så uheldig at hun kom til et slumstrøk og byttet ikke vertsfamilie før det bare var to måneder til hun skulle dra. Allikevel hadde hun the time of her life da, så det handler vel egentlig om hva du gjør med situsjonen.
   

  ENGLAND VS USA

  Hvorfor skal jeg dra til England? Jeg vil dra dit for da vi var der i oktober 2011 bodde vi i London, Cambridge og en natt i en landsbygg utenfor gatwick. Det var da jeg ble helt hodestups forelsket i landet, det var helt nydelig. Akkurat som på filmer og tv-serier fra England murhus, te og et landskap som var to die for!

  En annen fordel med å velge England er at det ikke er så langt unna som gjør det mulig for familie og venner til å komme på besøk, dette var egentlig hovedgrunnen til at jeg søkte i England. Men etter å pratet med hun som er i USA nå så fant jeg ut at du er på et annet sted i verden, men det er enda langt unna familien og du er uansett ikke hjemme, det handler bare om du tør å satse alt eller ikke. Go big or go home, er det ikke det de sir? Når jeg fikk tenkt litt over dette ringte jeg #explorius og sa at jeg ønsket og bytte fra England til USA, de var veldig forståelsesfull og serviceinnstilt.

  Når jeg ser for meg USA forestiller jeg meg store hus, harry klær, billige kjøpesenter utadvente og snille amerikanere! Selv om jeg tror at så fort du blir venn med britene så får dere et litt dypere forhold til de enn i USA. Jeg har løst til å se, oppleve USA på en måte får å få litt større forståelse for landet, annet enn det inntrykket vi får i gjennom film. Skolene har en helt høyere standard enn her, i England har du bare 25skoletimer og da er fem av de studieøkter, til gjengjeld krever de mye av deg. Med andre ord mer selvstendig arbeid og høyere krav enn det det er her hjemme. I USA derimot er dagene lengre, men skolen og prøvene er mye lettere. På prøvene der skal du sirkle rundt svaret og levere inn prøven. Når jeg er i USA så kan jo ingen besøke meg, det er dyrt nok for meg å reise og det blir ALT for dyrt for foreldrene mine å komme på besøk.

  Den vanskeligste delen er nok å bestemme seg for om man tør å ta den sjangsen, når du har valgt det må du i tillegg velge land! Det vanskeligste er å ta intinativet til å starte prosessen. For å få forandring må jeg selv gjøre noe og jeg kan bare ikke forvente at noen andre skal gjøre det for meg! I det ene øyeblikket har jeg sommerfugler i magen og bare smiler for jeg er så spent på hele prossesen og reisen. I det neste øyeblikket er jeg nervøs å angrer for at jeg i det hele tatt søket. Er bare redd for hvordan jeg kommer til å klare meg uten den beste mamman i hele verden..

   

  Men tør jeg dette da? Så langt unna mamma, resten av familien og de beste vennene i verden? Tenk når jeg drar fra til flyplassen og må si farvel til mamma for et helt år, ingen gode mammaklemmer som trøster meg når jeg er trist, ingen som vasker klærne mine, ingen som fletter og duller med håret mitt. Ikke de beste vennene i verden som alltid stiller opp når jeg er nede og som jeg kan tulle med og være hundre prosent meg selv sammen med? Tør jeg virkelig og stå på mine egne bein i et helt år i et fremmed land..

 • dårlig dag  HERREGUD så sur jeg er i dag! Dagen startet på en positiv måte, jeg ryddet og vasket huset begynte og skrive et blogginnlegg og da ut av ingenplass slår PC'n seg av! Disse skolepcene er helt ræva altså, jeg har vært ute og tatt bilder til bloggen og jeg får selvsagt ikke åpnet de på pc'n! Ikke at bildene ble særlig bra da, kvaliteten på bildene er elendig prøvde alle mulige innstillinger men kameraet vil tydligvis ikke samarbeide med meg i dag. Prøvde og finne et bra redigerings program for å prøve å redde noen av disse bildene, men neida internett valgte og kapitulere! FY fela så sur jeg ble, har med andre ord slitt med alt av elektronik i da, den magiske verden av elektriske saker har tydeligvis valgt å sperre meg ute. Prøvde og bytte linse til portrett linsa, men skjønte meg ikk epå den så tenkte jeg plutselig at jeg burde finne frem bruksanvisninga, som selvsagt søsteren min lot være og sende! Herregud, føler bare for å si til dere at jeg må roe meg ti hakk ned før neste innlegg, for mye agresivitet for at jeg og bloggen kan takle det. Må bare ut å gå meg en tur, samt gjøre noe positivt for å få opp spiriten! 

 • Cafekos  Er på tur hjem fra Sortland nå, prøvde skoene jeg ville kjøpe enda en gang da Victoria kom med en ting jeg ikke har tengt på enda. Passer de til klesstilen min? Nei de gjorde ikke det. I stedefor tenkte jeg å spare pengene til noe spennende jeg holder på med, dere skal selvsagt få vite hva det må bare få svaret selv først!??
  Vi gikk iallfall en tur på miscela før vi dro, mens mamma og Benedicte handlet enda litt til. Spanderte på storesøster som drar i morgen, må jo behandle en fattig student bra??

  Kjøpte ismocca og en kanelsnurr og Victoria en helt himmelsk kirsebær smoothie, kjøpte henne en kanelsnurr også da.

 • Daydreaming  Herregud hadde det ikke vært for at jeg var så forbanna blakk hadde jeg glatt kjøpt alle disse klokkene! Har bestandig hatt en greie for klokker, men ender alltid opp med at jeg mister de så nå sitter jeg igjen klokkeløs. Er på tur til sortland nå for å kjøpe skoene (som jeg fikk penger til i julegave!). Skal bare spise frokost så er jeg på tur. Våknet ganske tidlig i dag, selv om jeg er dau trøtt sovnet jo ikke før klokken ti på halv fem. Men hvis dere vil sponse meg med en klokke kan dere kontakte meg på e-post, haha.

   


 • Først dagen i året  Wohooo! Hadde alle sammen en fin dag i går? Det hadde i allefall jeg, koste meg glugg i hjel sammen med familien. Skulle egentlig til pappa nå på nyåret, men han skulle i 50års dag, egentlig like greit å være hjemme hele jula det er første gang på hele seks år! Var så deilig å være på hytta, Trixie blir så redd av raketter som smeller og smeller. Var fint å bare se over fjorden og se rakettene og ikke høre de! Vi dro ganske tidlig hjem igjen i dag, de andre var så rastløs, men hvis det hadde vært opp til meg så hadde vi blitt til i morgen! Victoria drar hjem på fredags morgen, blir veldig rart er blitt så vant til å ha henne hjemme! Kommer til å savne henne så mye, vi deler rom når hun er her (bortsett fra da vi var på hytta for det er ganske mange soverom der), kommer til å savne og sitte våken til klokken fire og se på Harry Potter mens vi spiser restene fra middag sammen. Vi ses kanskje igjen i vinterferien da jeg planlegger å dra på besøk ned til Ålesund.  Etter å ha sett alle Harry Potter filmene har jeg blitt helt besatt av både Daniel Radcliff og alle andre hunks'a i filmene forsåvidt! Visste dere at Daniel bare er 165cm høy bor i sørvest London? Ja jeg stalket han heftig i går kveld etter å ha sett den siste filmen enda en gang, hehe. Han blir forresten 25år nå i sommer! Klokken halv ni så ruller Harry Potter og ildbegeret på skjermen igjen, og det må jeg jo SELVSAGT få med meg! 

  Utsikten fra hytta vår, rett over fjorden ligger Stokmarknes!

  Bilde av nabohytta, og bilen vår hehe

  Låven vi har på hytta!  Og selve hytta da

  Inne på badet

  Følte meg ikke så jævlig babe med skjettent hår og sminkefri, og når man er på hytta er det jo sånn det skal være! Særlig når det er flere kilometer fra sivilisasjon, da er det greit å være stygg og ha på seg gemle filette klær!

  Uklart bilde av halve stuen  Og enda et uklart bilde av kjøkkenet!

  Har forresten noe spennende og dele med dere snart! Vi blogges søtnoser 

 • Les mer i arkivet Januar 2014 Desember 2013 November 2013

  martineandersenn

  Hei! Jeg heter Martine Andersen, er 16 år og bor på en liten plass i Nordland. Bloggen min inneholder hverdagen min, anbefalinger, innkjøp og tankene mine. Håper du liker bloggen min. Kan kontaktes på martine-an@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Januar 2014 Desember 2013 November 2013

  Siste innlegg


  166 days until summer DIY memories in a jar Take care of your lips celebrity crush If you never try you never know dårlig dag Cafekos Daydreaming Først dagen i året Den siste dagen i året

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits