martineandersenn -
Forside Add meg Om meg Kontakt

166 days until summerSkolen i dag var virkelig ikke så ille som jeg hadde sett for meg, vi skal velge fag som vi vil ha i andre klassen til fredag og skal derfor ha opplysningsmøter denne uken. Fikk vite litt om markedsføring, rettslære, entreprenørskap og bedriftsledelse  og så skal vi få litt info om psykologi og R1-matte i morgen tror jeg så er resten av fagene på onsdag. Har letet overalt etter rådgiveren i dag, fikk tilslutt beskjed om at hun var gått hjem og dette svaret fikk jeg fjerde gang jeg sporte etter henne! Ellers fikk jeg gått tilbake til ungdomsskolen og spurt noen av de gamle lærerene mine om et annbefalingsbrev, har også spurt kontaktlæreren min. Er forresten sykt trøtt, hele den onde sirkelen strtet på fredag. Jeg hadde gått å lagt meg tidlig rundt ellve halv tolv tiden tidligere hadde jeg sett på film og tent et duftlys derfor kom mamma inn rundt ett-tiden om natten. Da våknet jeg jo selvfølgelig og sto opp lagde meg mat, så på film og begynt å rrense fjeset! På lørdagen var jeg på tur til å gå i veggen får jeg hadde sovnet rundt halv fem tiden på natten og våknet rund ett, tror dere jeg klarte og sovne til klokken var tolv-ett? NEI. Sovnet rundt halv fem tiden den natten og våknet på søndag rundt samme tid som jeg gjorde på lørdag, derfor lå jeg i FEM timer i natt og vridde meg rundt å prøvde å få sove. Lyktes jeg? NEI. Sovnet ikke før den nærmet seg halv seks, og da skulle jeg opp om to timer, hadde forsøkt alt lagt meg på sofaen gått på do TRE ganger og byttet sovestillign minst 95ganger. For å bryte ut av denne onde sirkelen skal jeg klare å holde meg våken og ikke powernappe (uansett hvor mye jeg vil) og få legt meg tidlig!Tok bildene i morges rett etter at jeg sminket meg så ser i allefall litt levende ut! Tenkte jeg bare skulle si at jeg ser ofte innom bloggene til dere som kommenterer og dere er så søte

 

 • DIY memories in a jar  Hei, endelig ville kamera smarbeide med meg det viste seg at jeg hadde tykket på en knapp helt framme med linsa når jeg skulle ta bilder som var blurry og bare glemt å stille den tilbake! Men tilbake til det som innlegget skulle handle om! Som mange andre tenker jeg at hvert år skal jeg lage en memory jar, i år tok jeg meg tiden til å gjøre det også tenkte jeg at jeg kunne lage en step by step innlegg slik at dere også kan gjøre det! Konseptet med en memory jar er at du skriver ned hver positive og ting som har fått deg til å smile og legger det ned i glasset, på slutten av 2014 åpner du glasset og ser igjennom alle lappene! 

  Du trenger et glass det jeg har brukt har det tidligere vært minimais i, så det trenger ikke å være noe fancye greier. Du trenger også lim, en penn, papir og pynt som du vil pynt glasset med!
  Jeg tok oppi noen papp blomster som er kjøpt på nille og hadde nederst i glasset
  Mettalstangtingsen jeg har rundt glasset har jeg klipt av fra pynt til en lysholder, den kjøpte jeg på blackdesign tror jeg? Det var iallefall bare å knyte de sammen og legge den på glasset

  Klipp av en bit papir som er tilpasset størrelsen på glasset, så gjør du det sammen med pynten du vil ha rundt. Silketråden jeg har er kjøpt på nille til ca 40kr.


  Lim det fast i glasset. Husk å bruk mye lim slik at det holder seg, bruk gjerne super lim eller en limpistol.  Så bare skriv ned det som har gjort deg glad og legg i glasset! Noe som har fått meg til å smile igjennom hele januar er tanken på at om åtte månder reiser jeg på utveksling!


  Og slik ble da det ferdige resultatet!

 • Take care of your lips  Om vinteren får jeg bestandig sikkelige tørre og sprukne lepper, det eneste som hjelper meg da er en god leppeskrubb og favoritt lypsylen min! Tenkte jeg skulle anbefale dere leppeskrubben fra lush, jeg kjøpte denne i sommer da vi var på klassetur i Stockhom. Jeg kjøpte en til meg selv i smaken bubblegim (den som er rosa) og en i popcorn til søstren min. Begge luktet og smaket sykt godt og siden jeg var så fornøyd med min tenkte jeg at det var en fin gave!  

  Se så lite jeg har brukt, og denne har jeg brukt ca en gang i uken siden jeg kjøpte den første uka i juni! Den er ufattelig drøy i bruk og koster bare 69kr, den funker gull og den er spiselig så når du har skrubbet leppene slikker du deg bare rundt munnen,haha. Men den smaker serriøst himmelsk, bedre enn godteri. Kan finne på å bruke den bare et par timer etter at jeg skrubbet leppene sist bare fordi den smaker så sinnsykt godt, godtgris her altså! Har bare prøvd denne og popcorn, men de har caramel også den eneste forskjellen er smaken på skrubben.
  Noe som er kjempe positivt med lush at de tester ikke produktene sine på dyr og er med i fighting animal testing, noe som jeg setter stor pris på. Med andre ord så er det ingen dyr som har fått store smerter for at jeg skal dolle meg opp. Papiret du for fra lush er forresten gjenvinnet papir for oss som tenker på kloden.

 • celebrity crush  <<They call it a crush, beacuse that is how you feel when they don't like you back>>

  weheartit/martinea

 • If you never try you never know  Hei alle hjerter der ute som leser bloggen min! Tenkte jeg endelig skulle dele det jeg har gått og hintet til, jeg har søkt på utveksling til høsten, kan dere tro det? Lille meg utenfor trygge kjære lille Norge som jeg elsker så høyt! På onsdag har jeg intervju med #explorius om reise til USA og om et år i England med #EF ! Søkte først England med begge organisasjonene, men fikk pratet med en jente i klassen over om USA, for henne hadde opplevelsen å være i det store USA vært helt mindblowing fantastisk, mens søsteren min som var i England i 2011 har bare skrytt av det! Hun var så uheldig at hun kom til et slumstrøk og byttet ikke vertsfamilie før det bare var to måneder til hun skulle dra. Allikevel hadde hun the time of her life da, så det handler vel egentlig om hva du gjør med situsjonen.
   

  ENGLAND VS USA

  Hvorfor skal jeg dra til England? Jeg vil dra dit for da vi var der i oktober 2011 bodde vi i London, Cambridge og en natt i en landsbygg utenfor gatwick. Det var da jeg ble helt hodestups forelsket i landet, det var helt nydelig. Akkurat som på filmer og tv-serier fra England murhus, te og et landskap som var to die for!

  En annen fordel med å velge England er at det ikke er så langt unna som gjør det mulig for familie og venner til å komme på besøk, dette var egentlig hovedgrunnen til at jeg søkte i England. Men etter å pratet med hun som er i USA nå så fant jeg ut at du er på et annet sted i verden, men det er enda langt unna familien og du er uansett ikke hjemme, det handler bare om du tør å satse alt eller ikke. Go big or go home, er det ikke det de sir? Når jeg fikk tenkt litt over dette ringte jeg #explorius og sa at jeg ønsket og bytte fra England til USA, de var veldig forståelsesfull og serviceinnstilt.

  Når jeg ser for meg USA forestiller jeg meg store hus, harry klær, billige kjøpesenter utadvente og snille amerikanere! Selv om jeg tror at så fort du blir venn med britene så får dere et litt dypere forhold til de enn i USA. Jeg har løst til å se, oppleve USA på en måte får å få litt større forståelse for landet, annet enn det inntrykket vi får i gjennom film. Skolene har en helt høyere standard enn her, i England har du bare 25skoletimer og da er fem av de studieøkter, til gjengjeld krever de mye av deg. Med andre ord mer selvstendig arbeid og høyere krav enn det det er her hjemme. I USA derimot er dagene lengre, men skolen og prøvene er mye lettere. På prøvene der skal du sirkle rundt svaret og levere inn prøven. Når jeg er i USA så kan jo ingen besøke meg, det er dyrt nok for meg å reise og det blir ALT for dyrt for foreldrene mine å komme på besøk.

  Den vanskeligste delen er nok å bestemme seg for om man tør å ta den sjangsen, når du har valgt det må du i tillegg velge land! Det vanskeligste er å ta intinativet til å starte prosessen. For å få forandring må jeg selv gjøre noe og jeg kan bare ikke forvente at noen andre skal gjøre det for meg! I det ene øyeblikket har jeg sommerfugler i magen og bare smiler for jeg er så spent på hele prossesen og reisen. I det neste øyeblikket er jeg nervøs å angrer for at jeg i det hele tatt søket. Er bare redd for hvordan jeg kommer til å klare meg uten den beste mamman i hele verden..

   

  Men tør jeg dette da? Så langt unna mamma, resten av familien og de beste vennene i verden? Tenk når jeg drar fra til flyplassen og må si farvel til mamma for et helt år, ingen gode mammaklemmer som trøster meg når jeg er trist, ingen som vasker klærne mine, ingen som fletter og duller med håret mitt. Ikke de beste vennene i verden som alltid stiller opp når jeg er nede og som jeg kan tulle med og være hundre prosent meg selv sammen med? Tør jeg virkelig og stå på mine egne bein i et helt år i et fremmed land..

 • dårlig dag  HERREGUD så sur jeg er i dag! Dagen startet på en positiv måte, jeg ryddet og vasket huset begynte og skrive et blogginnlegg og da ut av ingenplass slår PC'n seg av! Disse skolepcene er helt ræva altså, jeg har vært ute og tatt bilder til bloggen og jeg får selvsagt ikke åpnet de på pc'n! Ikke at bildene ble særlig bra da, kvaliteten på bildene er elendig prøvde alle mulige innstillinger men kameraet vil tydligvis ikke samarbeide med meg i dag. Prøvde og finne et bra redigerings program for å prøve å redde noen av disse bildene, men neida internett valgte og kapitulere! FY fela så sur jeg ble, har med andre ord slitt med alt av elektronik i da, den magiske verden av elektriske saker har tydeligvis valgt å sperre meg ute. Prøvde og bytte linse til portrett linsa, men skjønte meg ikk epå den så tenkte jeg plutselig at jeg burde finne frem bruksanvisninga, som selvsagt søsteren min lot være og sende! Herregud, føler bare for å si til dere at jeg må roe meg ti hakk ned før neste innlegg, for mye agresivitet for at jeg og bloggen kan takle det. Må bare ut å gå meg en tur, samt gjøre noe positivt for å få opp spiriten! 

 • Cafekos  Er på tur hjem fra Sortland nå, prøvde skoene jeg ville kjøpe enda en gang da Victoria kom med en ting jeg ikke har tengt på enda. Passer de til klesstilen min? Nei de gjorde ikke det. I stedefor tenkte jeg å spare pengene til noe spennende jeg holder på med, dere skal selvsagt få vite hva det må bare få svaret selv først!??
  Vi gikk iallfall en tur på miscela før vi dro, mens mamma og Benedicte handlet enda litt til. Spanderte på storesøster som drar i morgen, må jo behandle en fattig student bra??

  Kjøpte ismocca og en kanelsnurr og Victoria en helt himmelsk kirsebær smoothie, kjøpte henne en kanelsnurr også da.

 • Daydreaming  Herregud hadde det ikke vært for at jeg var så forbanna blakk hadde jeg glatt kjøpt alle disse klokkene! Har bestandig hatt en greie for klokker, men ender alltid opp med at jeg mister de så nå sitter jeg igjen klokkeløs. Er på tur til sortland nå for å kjøpe skoene (som jeg fikk penger til i julegave!). Skal bare spise frokost så er jeg på tur. Våknet ganske tidlig i dag, selv om jeg er dau trøtt sovnet jo ikke før klokken ti på halv fem. Men hvis dere vil sponse meg med en klokke kan dere kontakte meg på e-post, haha.

   


 • Først dagen i året  Wohooo! Hadde alle sammen en fin dag i går? Det hadde i allefall jeg, koste meg glugg i hjel sammen med familien. Skulle egentlig til pappa nå på nyåret, men han skulle i 50års dag, egentlig like greit å være hjemme hele jula det er første gang på hele seks år! Var så deilig å være på hytta, Trixie blir så redd av raketter som smeller og smeller. Var fint å bare se over fjorden og se rakettene og ikke høre de! Vi dro ganske tidlig hjem igjen i dag, de andre var så rastløs, men hvis det hadde vært opp til meg så hadde vi blitt til i morgen! Victoria drar hjem på fredags morgen, blir veldig rart er blitt så vant til å ha henne hjemme! Kommer til å savne henne så mye, vi deler rom når hun er her (bortsett fra da vi var på hytta for det er ganske mange soverom der), kommer til å savne og sitte våken til klokken fire og se på Harry Potter mens vi spiser restene fra middag sammen. Vi ses kanskje igjen i vinterferien da jeg planlegger å dra på besøk ned til Ålesund.  Etter å ha sett alle Harry Potter filmene har jeg blitt helt besatt av både Daniel Radcliff og alle andre hunks'a i filmene forsåvidt! Visste dere at Daniel bare er 165cm høy bor i sørvest London? Ja jeg stalket han heftig i går kveld etter å ha sett den siste filmen enda en gang, hehe. Han blir forresten 25år nå i sommer! Klokken halv ni så ruller Harry Potter og ildbegeret på skjermen igjen, og det må jeg jo SELVSAGT få med meg! 

  Utsikten fra hytta vår, rett over fjorden ligger Stokmarknes!

  Bilde av nabohytta, og bilen vår hehe

  Låven vi har på hytta!  Og selve hytta da

  Inne på badet

  Følte meg ikke så jævlig babe med skjettent hår og sminkefri, og når man er på hytta er det jo sånn det skal være! Særlig når det er flere kilometer fra sivilisasjon, da er det greit å være stygg og ha på seg gemle filette klær!

  Uklart bilde av halve stuen  Og enda et uklart bilde av kjøkkenet!

  Har forresten noe spennende og dele med dere snart! Vi blogges søtnoser 

 • Den siste dagen i året  Hei kjære! Har vært lite lyd fra meg de to siste dagene, kjørte til hytta i går og her funker nesten ikke nettet hvis mer enn en person bruker det om gangen! Super irriterende, men det er jo sånn det skal være, ikke sant? Dagen i går fløy vare bort hadde så vondt i hode at jeg lå i sengen hele fire timer etter at jeg våknet og prøvde og sovne igjen. Klarte selvsagt ikke å sovne, så da Vida ringte meg og sporte om vi skulle gå en tur kjente jeg med en gang at det var deilig å gå seg en tur! Etter å ha gått rundt to timer så skulle vi kjøre til hytta, det tok vel rundt to timer å komme seg hit. Var på det tidspunktet veldig sliten, så tenkte det var like greit å slappe av med en film! Derfor så jeg de to førte Harry Potter filmene! I dag fortsatte jeg med film tre og fire, haha jeg er helt hektet. Ellers har jeg bare kost meg med familien i dag, noe jeg skal gjøre resten av dagen. Så prates jeg mener selvsagt så blogges vi når jeg kommer hjem igjen?
  Håper alle sammen nyter denne siste dagen i året like mye som jeg gjøre! Så må jeg bare ønske alle godt nyttår! Er det noen av dere som har skrevet nyttårsforsetter, jeg vil gjerne høre de! Selv er ett av mine å opprettholde snittet mitt på skolen, tenker at jeg dropper de andre ''vanlige'' som jeg alltid gir opp etter en uke.

 • Wants from nelly  Noen av dere som har vært inne og sett på salget til nelly eller? La megomformulere det spørsmålet, noen som ikke har vært og sett på salget til nelly!? Hver gang jeg handler på nelly ser jeg kun på kjoler og sko, men i det siste har jeg sett så utrolig mye annet fint fe har! Masse lekkert undertøy, fine gensere oh bukser som er billig og bra! Jeg har funnet frem 15 kjoler jeg synes var råstilig. Selv har jeg lyst til å klikke hjem alt sammen, er jo så billig at man ikke blir ranet heller! Skal i hvertfall bestill skinnskjørtet og toppen på bilde nr 3! Den var jo bare dritkul, får se om jeg ikke bestiller noe mer også. Har linket direkte til kjolene.

  Svart kjole nr1 / paljettkjole nr 2 / skinn nr 3

  Blå paljettkjole nr4 / Gullkjole nr5 / Blondekjole nr6

  Svart paljettkjole nr7 / Blå kjole nr8 / Rød kjole nr 9 

  Hvit blondekjole nr10 / lyserosa peplumkjole nr 11 / Rosa peplumkjole nr12  Orange blondekjole nr13 / Blå aftenkjole nr14 / Svart kjole nr15

 • Rolig søndag  Kjenner det er sikklig deilig med søndag nå! Selv om jula handler om å slappe av så er det alltid litt ekstra godt på søndager og se film etter film og bare la være å tenke så mye. Store deler av dagen min har gått til å se på glee. Har alltid hatt lyst til å begynne å se på det, men for meg aldri til og begynne å se på en ny tv-serie. Så nå har list over filmer og serier jeg vil se begynt og hop eseg opp, jeg velger faktisk bevisst og se på keeping up with the kardashian, 90210 og sex and the city for tiende gang bare fordi jeg vet at jeg synes det er morsomt. Har slitt med å få på internett siden i går kveld, det har heldigvis begynt og fungere igjen. Har planer om å legge meg i badekaret om en liten stund, vare koble ordentlig ut i par timer med en god bok og en kopp med te. Har begynt og spille inn en videoblogg, men minnekortet er bare 4GB, så på mandag skal jeg løpe og stille meg utenfor elkjøp med en gang det åpner! I går kveld laget jeg en ordentlig god hjemmelaget skrubb som jeg kan tips der om senere?  Bilde av Ingeborg og meg fra Tromsøturen vår i november! 

  Nå har jeg tenkt og sett meg ned og game swords and sandals 2, haha. Det er et internett spill jeg og søstren min oppdaget når vi var små! Da skjønte jeg nesten ingenting, men nå synes jeg det er så morsomt selv om det er sykt dårlig graffikk og veldig urealistisk!  Skal også ringe Louise og høre om hun trenger noe hjelp til å pakke, for hun flytter nemlig til Senja på fredag! Blir veldig trist at den beste vennen min i seks år skal flytte nå, men skal være flink og besøke henne! Gode venner er virkelig gull verdt. Vi skal nemlig dra tilbake til hytta i morgen så har ikke så god tid til å være sammen. Hytta vår ligger i Bø, det er bar en og en halv time unna så må vurdere om jeg skal feire nyttårsaften der eller om jeg skal feire sammen med vennene mine! I morgen skal vi i allfall stoppe på Sortland så får jeg kjøpt de selskinnskoene jeg har siklet over i flere uker!

 • Bildedryss  Som lovet så er det noen bilder fra juls på hytta!

 • God morgen!  Hei alle sammen! Våknet for en knapp halv tome side når Louise ringte og lurte på om jeg ville være med til sentrum eller som vi kaller det nesse. Er enda ikke helt sikker på om jeg gidder, sitter og spiser frokost nå og må dusje, sminke meg og gå til nesse. Siden alt sammen stenger klokken tre så tror jeg ikke egentlig det er vits å dra. Er enda ganske trøtt og sliten. I nuet sitter jeg og ser på keeping up with the kardashian og spiser stekte nudler, alltid like sunn. Men nå må jeg virkelig få fingeren ut av ræva og bestemme om jeg skal dra eller ikke. Tror jeg må hvie på trynet uannsett hvis det skal bli noen bloggbilder til dere senere, skal prøve og være en flink blogger fra nå av!
 • Long time no see  Hei hjerter! Lenge siden jeg har blogget nå, men med oppfordring av en vennine som mener at jeg bør bli flinkere til å oppdatere bloggen min så tenker jeg å prøve litt til. Adventstiden har gått fort avgårde i år og plutselig var det jo jul! Julaften var kjempe koselig, vi feiret jul på hytta vår i Bø. Jeg tror det er første gang vi feiret jul uten å ha gjester på besøk, det var kun meg, mamma, Victoria, Benedicte og Ivan. I år hadde jeg og venninene våre valgt og legge litt ekstra i julegavene ti lhverandere og ikke bare kjøpe noe drit vi fant. Selv ble jeg så fornøyd med alt jeg har fått! For øyeblikket er jeg hjemm og mamma og Ivan ble igjen på hytta. De kommer sikkert hjem ett par dager før nyttårsaften. I år skal jeg og venninene mine feire sammen, skulle egentlig til faren min i dag, men han er i 50års dag. Vi valgte derfor og bli hjemme fordi det ble så mye reising fram og tilbake bare for å være der i to-tre dager. Søstren min skal uansett reise ned til Ålesund 2 januar og det blir veldig slitsomt og reise så mye bare på et par dager. Uannsett så tenkte jeg at jeg kunne lage en videoblogg! Har dere noen ønsker? En julegavevideo, romvideo eller sminkevideo? Er det noen av dere som har noen tips til redigeringsprogram som er gratis?

     Haha for et grusomt bilde! Skal vise dere felere bilder senere. God jul vidre til dere alle!

 • Everyday life  Hei! Kom hjem fra skolen for en times tid siden. Har fått gjort unna litt lekser og spist middag, og skal til å legge meg. Har hatt så lite energi i det siste og vært veldig søvnig. Jeg har jo også ganske mye lekser, men heldigvis har vi et lite pust i bakken før vi begynner med skriveøkter på onsdag i neste uka. Vi har TO skriveøkter på EN dag! Mine to verste fag i tillegg, engelsk og nynorsk, kan ikke si at jeg direkte gleder meg. Julestemningen er forsåvidt på topp, og jeg har fått unnagjort alle julegavene i god tid. Har bare pappa sin igjen som jeg skal bestille i dag, tenker også å kjøpe en liten ekstra ting til mamma. Selv så har mamma bedt meg om ønskelista i flere uker, men jeg vet rett og slett ikke hva jeg ønsker meg i år. Føler jeg virkelig er heldig å har det meste som jeg trenger.

   
 • Perfekt søndag  Dyner, film, restegodteri fra lørdag, musikk, slaske klær og sitte inne hele dagen. Etter min mening er dette den perfekte beskrivelsen på en søndag. Forrige helg da jeg var i Tromsø kjøpte jeg meg en samleboks med alle Haryy Potter filmene, hadde aldri sett film 2,7 og 8. Så i løpet av denne uken har jeg sett alle åtte filmene,ble nettopp ferdig med den siste filmen og ønsker at jeg aldri hadde sett den -bare for å kunne fått se den for første gang på nytt. Jeg må jo være veldig emosjonll ettersom at jeg har begynt å gråte under hver film, nå ønsker jeg meg bare at  J.K Rowling kunne skrevet ti bøker til. Det er greien til oss mennesker, vi vil alltid ha mer vi blir aldri helt fornøyd. En annen ting jeg har oppdaget med meg selv er at jeg elsker fantesy filmer type Harry Potter, Hunger games og Avatar. Ikke sånne teite slosse filmer, men bare helt magiske filmer som disse. Hver gang jeg ser en sånn film ønsker jeg meg at det skjer i virkeligheten, men hvem vet kanskje det faktisk er hekser og trollmenn der ute? Hvis ingen vet kan det jo være, er lov å håpe iallefall..

  Måtte selvsagt gjøre det til en perfekt filmopplevelse


   
  Per sier hei!

   

  Vet at kvaliteten på bildene ikke er så veldig bra, prøver enda å lære meg om innstilingene til kameraet!

 • Serie anbefaling; Girls  I dag tenkte jeg at jeg skulle vise der en serie jeg oppdaget i forige uke! På skolebiboliteket vårt har de et stort utvalg av filmer og tv-serier. Hvis dere er som meg kommer dere til å elske denne. Girls ligner litt på Sex and the city og har også halvtimers episoder. Fire jenter bor i New York og tester sine egene grenser når det gjelder gutter, venner og familie. Hovedpersonen Hanna har bodd i NY i to år og hatt praksis i en av de mange forlagene i byen, da foreldrene kommer på besøk har de fått nok av å forsørge henne og de dyre vanene hennes. Hun søker da trøst i den beste og eldste venninen hun har, Marnie er en god og snill jente som alltid skal følge reglene, hun er ikke lengere forelsket i kjæresten hun har hatt i over 4år, men føler seg presset til å holde forholdet i live. Hun blir mer og mer presset av Hanna økonomisk som så og si lever av henne, og flytter da inn sammen med deres felles venniner Shoshanna og Jessa. 
 • a dream come true  Onsdagen i forrige uke klikket jeg hjem Michael Kors jetset travel tote fra apple.no, denne herlighetn ankom da idag som en tidlig bursdagsgave til meg selv! Jeg har lenge siklet på en slik veske og spart lenge til den. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle kjøpe den store versjonen eller den lille. Jeg valgte da å kjøpe den store, dette angrer jeg ikke et sekund på. På bilder har denne vesken sett latterlig stor ut. Men da jeg selv fikk vesken, fikk sett den sammenlingnet med kroppen og høyden min ( haha ja, jeg er veldig lav, så vesken kunne jo fort ha blitt stor i forhold til kroppen min), men den er perfekt og jeg tror egentlig at den lille kunne blitt litt for liten. Vesken er da kjøpt på apple.com og kostet 2100kr med frakt og mva, veldig fornøyd med den. Den har eget rom til pc, ipad og telefon og selv om du har alt dette i vesken er det fortsatt super god plass i den. Når jeg åpnet pakken kom det en herlig ny veske lukt også kjent som skinnlukt, jeg tar meg selv fler ganger i å gå å se på vesken lukte og kjenne på den, bare for å forsikre meg at den faktisk er ekte.

     Mamma elsker deg vennen<3

 • Les mer i arkivet Januar 2014 Desember 2013 November 2013

  martineandersenn

  Hei! Jeg heter Martine Andersen, er 16 år og bor på en liten plass i Nordland. Bloggen min inneholder hverdagen min, anbefalinger, innkjøp og tankene mine. Håper du liker bloggen min. Kan kontaktes på martine-an@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Januar 2014 Desember 2013 November 2013

  Siste innlegg


  166 days until summer DIY memories in a jar Take care of your lips celebrity crush If you never try you never know dårlig dag Cafekos Daydreaming Først dagen i året Den siste dagen i året

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits