Først dagen i året (martineandersenn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Først dagen i året



Wohooo! Hadde alle sammen en fin dag i går? Det hadde i allefall jeg, koste meg glugg i hjel sammen med familien. Skulle egentlig til pappa nå på nyåret, men han skulle i 50års dag, egentlig like greit å være hjemme hele jula det er første gang på hele seks år! Var så deilig å være på hytta, Trixie blir så redd av raketter som smeller og smeller. Var fint å bare se over fjorden og se rakettene og ikke høre de! Vi dro ganske tidlig hjem igjen i dag, de andre var så rastløs, men hvis det hadde vært opp til meg så hadde vi blitt til i morgen! Victoria drar hjem på fredags morgen, blir veldig rart er blitt så vant til å ha henne hjemme! Kommer til å savne henne så mye, vi deler rom når hun er her (bortsett fra da vi var på hytta for det er ganske mange soverom der), kommer til å savne og sitte våken til klokken fire og se på Harry Potter mens vi spiser restene fra middag sammen. Vi ses kanskje igjen i vinterferien da jeg planlegger å dra på besøk ned til Ålesund.  Etter å ha sett alle Harry Potter filmene har jeg blitt helt besatt av både Daniel Radcliff og alle andre hunks'a i filmene forsåvidt! Visste dere at Daniel bare er 165cm høy bor i sørvest London? Ja jeg stalket han heftig i går kveld etter å ha sett den siste filmen enda en gang, hehe. Han blir forresten 25år nå i sommer! Klokken halv ni så ruller Harry Potter og ildbegeret på skjermen igjen, og det må jeg jo SELVSAGT få med meg! 

Utsikten fra hytta vår, rett over fjorden ligger Stokmarknes!

Bilde av nabohytta, og bilen vår hehe

Låven vi har på hytta!



Og selve hytta da

Inne på badet

Følte meg ikke så jævlig babe med skjettent hår og sminkefri, og når man er på hytta er det jo sånn det skal være! Særlig når det er flere kilometer fra sivilisasjon, da er det greit å være stygg og ha på seg gemle filette klær!

Uklart bilde av halve stuen



Og enda et uklart bilde av kjøkkenet!

Har forresten noe spennende og dele med dere snart! Vi blogges søtnoser 

 • 4 kommentarer


  Dragen's Verden01.01.2014 kl.21:04

  Godt nyttår! Håper du får gjort alt du vil i 2014=)

  Takk for kommentaren på bloggen min^^
  Julianne Huseby01.01.2014 kl.21:47

  Herregud så fin hytte dere hadde! Blir så missunnelig, vi har inegn hytte vi :(
  martineandersenn01.01.2014 kl.23:39

  Julianne Huseby: Tusen takk, den er egentlig godt over 100år gammel! Moren og stefaren min har stor drivkraft så de klarte å resturere den på bare et halvt år!
  bentelills9402.01.2014 kl.06:42

  Så bra at du hadde en fin nyttårsaften :) Håper du får et godt år også :) Kjempe fine bilder :)
  fotballfroken05.01.2014 kl.15:20

  Håper du får et bra år! Tusentakk for kommentar på bloggen min:))

  Skriv en ny kommentar

  martineandersenn

  Hei! Jeg heter Martine Andersen, er 15 år og bor en liten plass i Nordland. Bloggen min inneholder hverdagen min, anbefalinger, innkjøp og tankene mine. Håper du liker bloggen min. Kan kontaktes på martine-an@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Januar 2014 Desember 2013 November 2013

  Siste innlegg


  Take care of your lips celebrity crush If you never try you never know dårlig dag Cafekos Daydreaming Først dagen i året Den siste dagen i året Wants from nelly Rolig søndag

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse



  hits