Rolig søndag (martineandersenn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Rolig søndagKjenner det er sikklig deilig med søndag nå! Selv om jula handler om å slappe av så er det alltid litt ekstra godt på søndager og se film etter film og bare la være å tenke så mye. Store deler av dagen min har gått til å se på glee. Har alltid hatt lyst til å begynne å se på det, men for meg aldri til og begynne å se på en ny tv-serie. Så nå har list over filmer og serier jeg vil se begynt og hop eseg opp, jeg velger faktisk bevisst og se på keeping up with the kardashian, 90210 og sex and the city for tiende gang bare fordi jeg vet at jeg synes det er morsomt. Har slitt med å få på internett siden i går kveld, det har heldigvis begynt og fungere igjen. Har planer om å legge meg i badekaret om en liten stund, vare koble ordentlig ut i par timer med en god bok og en kopp med te. Har begynt og spille inn en videoblogg, men minnekortet er bare 4GB, så på mandag skal jeg løpe og stille meg utenfor elkjøp med en gang det åpner! I går kveld laget jeg en ordentlig god hjemmelaget skrubb som jeg kan tips der om senere?Bilde av Ingeborg og meg fra Tromsøturen vår i november! 

Nå har jeg tenkt og sett meg ned og game swords and sandals 2, haha. Det er et internett spill jeg og søstren min oppdaget når vi var små! Da skjønte jeg nesten ingenting, men nå synes jeg det er så morsomt selv om det er sykt dårlig graffikk og veldig urealistisk!  Skal også ringe Louise og høre om hun trenger noe hjelp til å pakke, for hun flytter nemlig til Senja på fredag! Blir veldig trist at den beste vennen min i seks år skal flytte nå, men skal være flink og besøke henne! Gode venner er virkelig gull verdt. Vi skal nemlig dra tilbake til hytta i morgen så har ikke så god tid til å være sammen. Hytta vår ligger i Bø, det er bar en og en halv time unna så må vurdere om jeg skal feire nyttårsaften der eller om jeg skal feire sammen med vennene mine! I morgen skal vi i allfall stoppe på Sortland så får jeg kjøpt de selskinnskoene jeg har siklet over i flere uker!

 • Ingen kommentarer


  Åse29.12.2013 kl.20:05

  Så fint bilde av deg og Ingeborg!<3

  Skriv en ny kommentar

  martineandersenn

  Hei! Jeg heter Martine Andersen, er 15 år og bor en liten plass i Nordland. Bloggen min inneholder hverdagen min, anbefalinger, innkjøp og tankene mine. Håper du liker bloggen min. Kan kontaktes på martine-an@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Desember 2013 November 2013

  Siste innlegg


  Rolig søndag Bildedryss God morgen! Long time no see Everyday life Perfekt søndag Serie anbefaling; Girls a dream come true Mandag Oppsummering av helgen!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits