Long time no see (martineandersenn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Long time no seeHei hjerter! Lenge siden jeg har blogget nå, men med oppfordring av en vennine som mener at jeg bør bli flinkere til å oppdatere bloggen min så tenker jeg å prøve litt til. Adventstiden har gått fort avgårde i år og plutselig var det jo jul! Julaften var kjempe koselig, vi feiret jul på hytta vår i Bø. Jeg tror det er første gang vi feiret jul uten å ha gjester på besøk, det var kun meg, mamma, Victoria, Benedicte og Ivan. I år hadde jeg og venninene våre valgt og legge litt ekstra i julegavene ti lhverandere og ikke bare kjøpe noe drit vi fant. Selv ble jeg så fornøyd med alt jeg har fått! For øyeblikket er jeg hjemm og mamma og Ivan ble igjen på hytta. De kommer sikkert hjem ett par dager før nyttårsaften. I år skal jeg og venninene mine feire sammen, skulle egentlig til faren min i dag, men han er i 50års dag. Vi valgte derfor og bli hjemme fordi det ble så mye reising fram og tilbake bare for å være der i to-tre dager. Søstren min skal uansett reise ned til Ålesund 2 januar og det blir veldig slitsomt og reise så mye bare på et par dager. Uannsett så tenkte jeg at jeg kunne lage en videoblogg! Har dere noen ønsker? En julegavevideo, romvideo eller sminkevideo? Er det noen av dere som har noen tips til redigeringsprogram som er gratis?

 Haha for et grusomt bilde! Skal vise dere felere bilder senere. God jul vidre til dere alle!

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  martineandersenn

  Hei! Jeg heter Martine Andersen, er 15 år og bor en liten plass i Nordland. Bloggen min inneholder hverdagen min, anbefalinger, innkjøp og tankene mine. Håper du liker bloggen min. Kan kontaktes på martine-an@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Desember 2013 November 2013

  Siste innlegg


  Long time no see Everyday life Perfekt søndag Serie anbefaling; Girls a dream come true Mandag Oppsummering av helgen! Torsdag glede Snikksnakksnute Toppblogger?

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits